شاخص بهای تولیدکننده در ایران در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ نسبت به دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ بهمیزان ۱۱.۳ درصد افزایش یافته است.
افزایش شاخص قیمت تولیدکننده، کسری بودجه، روند افزایشی نقدینگی و احتمال بازگشت تحریمها؛ ۴ دلیل کوتاه مدت در احتمال افزایش نرخ تورم طی ۳ ماهه نخست سال جاری است.
دولت ژاپن در گزارشی اعلام کرد به دلیل افزایش در قیمت انرژی، نرخ تورم این کشور تا پایان ماه آوریل به ۰.۷ درصد رسیده است که هنوز فاصله زیادی با سطح ۲ درصدی هدفگذاری شده توسط بانک مرکزی این کشور دارد.
شاخص بهای تولیدکننده در ایران در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه ۱۳۹۷ نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردین ماه ۱۳۹۶ به میزان ۱۰.۸ درصد افزایش یافته است.
مشاور رئیس اتاق بازرگانی ایران، گفت: انتشار اوراق خزانه باعث افزایش پایه پولی کشور میشود، اما به دلیل همگام نبودن تولید با افزایش نقدینگی، تورم در کشور افزایش مییابد.
شاخص کل در روز گذشته با رشد ۱۴۷ واحدی با نخستین کانالشکنی در سال ۹۷ به کانال ۹۷ هزار واحدی پا گذاشت. ارزش معاملات خرد بورس تهران حدود ۵۸ میلیارد تومان بود.
یک اقتصاددان با بیان اینکه به احتمال بسیار زیاد تورم سال ۱۳۹۷ از ۱۵ درصد بالاتر خواهد رفت، این را هم گفت که دولت باید با اقداماتی زمینه رشد اقتصادی را فراهم کند تا به دنبال آن مسئله بیکاری حل شود وگرنه اقداماتی که اکنون در دستور کار قرار داده، فقط نقش مُسکن را دارد.
مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص کل قیمت تولیدکننده، در پاییز امسال به عدد ۲۴۲.۷ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (تابستان)، برابر درصد و شاخص فصل مشابه سال قبل (پاییز ۹۵)، ۱۳.۶ درصد افزایش داشته است.
گزارش مرکز آمار از نرخ تورم سالانه منتهی به بهمن امسال در کل خانوارهای کشور نشان می دهد که اقشار کم درآمد ۱.۵ درصد بیشتر از ثروتمندان تورم را احساس کردند.
مرکز آمار ایران اعلام کرد:بیشترین درصد تغییرات شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ١٣٩٦ (تورم سالانه) ٩.٢ درصد در دهک اول و کمترین نرخ تورم ٧.٧ درصد در دهک دهم ثبت شد.